Telecomputing og Lindbak: Vi går sammen for å tilby en 24/7 tjenestebasert løsning tilpasset varehandelen


IT-selskapene TeleComputing og Lindbak Retail Systems går sammen for å tilby en tjenestebasert løsning tilpasset behovene for varehandelskjeder i Norden med totalleveranse av programvare, IT-drift og 24/7 kundestøtte. Løsningen bidrar til å sikre en enhetlig kundeopplevelse i alle kanaler, og gir ett, felles kontaktpunkt for kjedene.

«Varehandelsmarkedet er i endring, og nye kjøpsvaner gjør at bransjen må bli mer konkurransedyktig. Partnerskapet er en god match mellom en komplett IT-driftsleverandør og en solid og ledende programvareleverandør», sier Jan-Erik Alvin i TeleComputing.

Lindbak skal levere sin Retail plattform som en tjeneste til sine kunder basert på TeleComputings stabile og sikre IT-plattform basert på moderne skybasert teknologi med lagring av data i Norge.

Samarbeidsavtalen er utarbeidet for å tilby varehandelskjeder en optimal og konkurransekraftig løsning for nåværende og fremtidige behov. Dersom kjedene ønsker ytterlige driftstjeneste kan TeleComputing tilby dette til kjedene.

«Samarbeidet med TeleComputing gjør at vi kan tilby våre løsninger som en tjeneste. Både eksisterende og nye kunder vil få en oversiktlig, stabil og sikker drift, som vil bidra til å skape en enda bedre handleopplevelse for kundene. For kjedene er det også en stor fordel at de får én leverandør å forholde seg til», understreker Fredrik Holth, salgs- og markedsdirektør i Lindbak Retail Systems.

Ved å velge Retail Cloud 24/7 fra TeleComputing og Lindbak, får butikkene både drift av IT, nettverk, 24/7 tilgang på kundestøtte- og de får tilgang til rådgivnings- og kompetansemiljøet hos TeleComputing.

Viktige fordeler for kjedene:

  • En skalerbar og fleksibel plattform
  • Moderne og fremtidsrettet tjenestebasert løsning
  • Forutsigbare IT kostnader med ett kontaktpunkt
  • Levert fra ett sikkert datasenter i Norge med overvåking 24/7
  • Kundene kan i større grad fokusere på egen kjernevirksomhet.
  • Lindbak og TeleComputing tilbyr en løsning som er tilpasset de regulatoriske kravene i kasseloven og personvernsforordning (GDPR)
  • TeleComputing er ISO 9001,14001,27001 sertifisert (Kvalitet, Miljø og Sikkerhet)

LindbakTeleComputing.jpg#asset:237911

Logg inn

Glemt passordet ditt?

Få e-post med nytt passord

Registrer