Referanse: Bergendahls Food

Bergendahls Food er Sveriges femte største varehandelskjede med en omsetning på 10 milliarder kroner. Totalt har grupperingen mer enn 4000 ansatte i seks ulike land. Selskapet har flere kjedekonsepter innenfor faghandel og dagligvare bl.a. CityGross og EKO som er større supermarkeder som utgjør 45 butikker med mer enn 800 kassepunkter.

Bergendahls bruker flere av Lindbak sine løsninger:

  • Lindbak POS kasseløsning
  • Lindbak Chain bakromsløsning
  • Oppgjørsmodul for butikkoppgjør
  • POS Reporting for rapportering og analyse
  • Selvbetjeningsløsninger

Dette sier kunden sier om oss:

Bergendahls Food valgte Lindbak Retail Systems da de skulle ha nytt butikkdatasystem. Prosjektet var i havn etter bare 9 måneder.

– En ren suksess til tross for et ekstremt tidspress, sier Bergendahls IT-direktør Sebastian Green. Funktionaliteten er nå på plass og fungerer. Avtalen med Lindbak gikk ut på å implementere en ny butikkdataløsning til kjedene City Gross, M.A.T og EKO. Målsetningen er å gi kundene en mer bekvem og inspirerende handleopplevelse.

- Vi brukte lang tid på å formulere vår kravspesifikasjon, og Lindbak var den eneste leverandøren som klarte å levere på alle punkter, sier Sebastian Green. Nå har vi en plattform vi kan vokse på i årene som kommer.

Gå til Bergendahls hjemmeside

Logg inn

Glemt passordet ditt?

Få e-post med nytt passord

Registrer